סימנים - המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/06/2002 | 20:13 | מאת: סיגל

בקשר לשאךתי הקודמת בנושא הדבקה אפשרית של חבר לשעבר: בהנחה שחברי לשעבר אכן היה נשא איידס - האם ייתכן ונדבקתי ממנו? אנחנו לא בקשר כבר 10-11 שנים. כמובן שאני מתכוונת שבאותה תקופה הוא כבר היה נשא. האם העובדה שעד היום אני לא חולה יכולה להרגיע אותי מעט? והאם הייתי רואה שינוי כלשהו בבדיקת ספירת דם רגילה לאחר כל כך הרבה שנים? איזה סעיף בבדיקת דם לאחר שנים יכול להתחיל ולהראות שינויים?

שלום סיגל, אם נדבקת, חס וחלילה, ב- HIV מחברך לפני 10 שנים- סביר כי בשלב זה של חייך היו כבר מתגלים סמנים קלינים (זיהומים שונים) או מעבדתיים (ירידה בכמות הלמפוציטים בדמך) לזיהום בנגיף... א ב ל הדבר לא הכרחי, ויש מקרים (מעטים אמנם אבל מתועדים) בהם סימנים אלו הופיעו מאוחר יותר מ- 10 שנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות