בעייה זיהומית?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/06/2002 | 23:28 | מאת: טל

שלום לפני כחודש שאלתי אותך שאלה לגבי בעייה של שרירים "קופצים" לאחר ביקור בפנטנאל בגבול ברזיל ובוליביה, אזכיר לך את המקרה בקצרה כיום לאחר הביקור בפנטנל החלו שרירי השוק שלי לקפןץ בצורה משונה וללא הפסקה, בפנטנאל נעקצתי (אנני יודע כמה זה קשור) בכל מיני חרקים ביבשה ובמים, כמוכן שתתי מים מטוהרים בחומרים כימיים, כמו שאר התיירים אךלאף אחד מהם לא הייתה בעייה דומה שאלתי לדעתך ואתה אמרת שאינך חושב שזה קשור לפנטנאל ואולי זה קשור לפעילןת גופנית שעשיתי (רכיבה על סוסים) ואם זה לא יעבור עליי לראות רופא ואמנם זה לא עבר(חודש עבר) ולפעמים זה אפילו התפשט למקומות אחרים בגוף ביקרתי אצל רופא ניורולוג בלה פז ועשיתי בדיקות הכל היה תקין בימים האחרונים אני מרגיש במאמץ מסויים גם מין עקצוץ (כמו שמרגישים כשהרגליים נרדמות) ברגליים שאלתי היא האם ייתכן ובעייה זו נובעת מזהום כלשהו או עקיצה או וירוס כי על פי הרופאים כאן אני בסדר אבל עדיין מודאג... אודה על הכוונה ויעוץ טל בוליביה

24/06/2002 | 03:37 | מאת: tal

i have to mentsion that the doctor here gave me pills(Brevex) to take somtimg to relax my mucells, which didnt help, and the feeling that i feel maeby have to with that

24/06/2002 | 03:37 | מאת: tal

i have to mentsion that the doctor here gave me pills(Brevex) to take somtimg to relax my mucells, which didnt help, and the feeling that i feel maeby have to do with that

Hello Tal I still don't see connection between your symptoms and any infection I know All the best Efy

מנהל פורום מחלות זיהומיות