מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2002 | 02:35 | מאת: ימית

שלום האם יש סיכוי להחלים ממחלת הנשיקה (bvh( לאחר שלוש שנים. האם כדור המכיל סטרונין יכול לסייע להחלמה.? תודה ימית

שלום ימית, בהחלט אפשר להחלים לחלוטין, בכל עת, ממחלת הנשיקה הנגרמת ע"י EBV. לגבי התרופה שהזכרת- אני לא מכיר את יעילות הטיפול, ומציע לך לשאול רופא ה"מתמחה" בתסמונת התשישות הכרונית. הרבה בריאות אפי

27/06/2002 | 00:55 | מאת: ימית

שלום אפי וחן חן על תשובתך. מאחר ואני חולה בEBV יותר משלוש שנים, נסיונות ריפוי בשיטות קונבנציונליות ואלטרנטיביות שלא צלחו אשמח למידע מדוייק יותר. התרופה המכילה סטרונין ניתנה לי ע"י מומחה. תודה ימית

מנהל פורום מחלות זיהומיות