ז"א...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2002 | 15:18 | מאת: אורן אורנים

לד"ר אפי היקר. מהתשובה שנתת לי אני מסיק , שכל אדם נחתך, נסרט או כל דבר מזערי אחר יכול להדבק באיידס. לכן כל אדם כזה, צריך לעשות בדיקה. אם הנגיף בעצם לא מת אף פעם - גם לא כשהדם מתיבש , ואם כל מיקרון יכול להדביק, אז כל אדם שנסרט סריטונת קטנטונת ולא יודע ממה - צריך להמתין שלשה חדשים ולעשות בדיקה.

שלום אורן אורנים, הפרשנות שלך לדברי היא לא מדויקת, ואנסה להסביר זאת שוב, ובקיצור: אם אדם נחשף לדם שיש סיכוי ס ב י ר שמקורו בנשא HIV- אזי מומלץ לעשות בדיקה ולא ל"התפלסף" על מידת טריות הדם, אחוז הסיכון המדויק וכדומה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות