מיקופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2002 | 16:15 | מאת: שרון

אני כותבת אליך בייאוש נורא. אני בעלי בטיפולי פיריון כבר ארבע שנים. לאחרונה חש בעלי כאבי בבטן התחתונה ובעת מתן השתן והוא עשה תרבית זרע שהראתה כי יש לו מיקופלזמה וכלמידיה. גם אני עשיתי משטח צוואר רחם ולא נמצאו אצלי חיידקים. לקחנו שנינו דוקסילין וטרביד פעמיים ביום אני 30 כדורים והוא 60 כדורים. הכאבים אצלו לא פסקו, למרות שתרבית הזרע 10 ימים אחרי אנטיביוטיקה הראתה כיהוא נקי. ואצלי ניתקבלה היום תשובת בדיקת הדם שיש לי מיקופלסמה IgM 20.9 Igg 1.1 ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו, לרופא המשפחה אין מושג גם לאורולוג של בעלי אין מושג, והגיניקולוג שלי אומר שזה לא תחת טיפולו. אני פשוט מיואשת כבר ובעלי מיואש יותר ממני. מה עושים? ומה המשמעות של זה בהמשך טיפולי הפיריון שלנו? אנא עזור לנו

שלום שרון, גם אם יש לך בדם נוגדנים נגד מיקופלסמה- היות וכבר קיבלת טיפול כנגד חיידק זה אין כל סיבה, לדעתי, להפסיק או לדחות את טיפולי הפוריות אותם את עוברת. בהצלחה אפי

24/06/2002 | 21:05 | מאת: שרון

אם יש לי נוגדנים לחיידק, הוא יכול עדיין להתפרץ? האם באיזשהו שלב אני יכולה לחלות? ומדוע בעלי עדיין חש כאבים למרות שהחיידקים אצלו כבר לא חיים? אני מודה לתשובתך

מנהל פורום מחלות זיהומיות