P.C.R

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2002 | 19:43 | מאת: אורית

ד"ר אפי שלום רב, בררתי בביה"ח איכילוב לגבי בדיקת P.C.R ולמיטב הבנתי, הבדיקה, באם נעשית לאחר חודש בלבד, איננה כ"כ אמינה. אם לא יימצאו נוגדנים לאחר חודש אצטרך בכל זאת לחזור על הבדיקה? כמו כן, שוחחתי עם מנהלת מחלקת אימונולוגיה והיא גם אמרה לי שהסיכויים שנדבקתי במעבדה שואפים לאפס וככל הנראה לא ינתן לי טיפול מונע בחודשיים האלו. האם יש טעם לפנות לרופא משפחה בבקשה לטיפול מונע? תודה, אורית.

שלום אורית, אני חוזר (בסגנון שונה) על מה שכבר כתבתי לך בעבר- אני ממליץ לך "לרדת מהנושא" ולחזור לשגרת חייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות