מורסות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2002 | 22:00 | מאת: שירה

אפי שלום! תודה על תשובתך. כתבתי לך שוב בהמשך לאותן הודעות, אך כנראה שלא ראית. בנוגע למורסות שחוזרות - ערכתי בדיקות לאחרונה של מערכת הנוגדנים בגוף והכל נמצא תקין. המורסות החוזרות אצלי בדרך כלל חוזרות באותן המקומות ויתכן מאד כי הן קשורות לזקיקי השיער. אשמח לשמוע כל המלצה - הצעה שיש לך על מנת לפתור את הסיוט המתמשך תודה מראש שירה

שלום שירה, אם אינני טועה- המלצתי לך לשנות את השיטה בה את משתמשת כדי להסיר את השער, ואני הייתי מתחיל בכך. אם המורסות מופיעות בבית השחי- הייתי גם משנה את סוג הדיאודורנט. אם זה לא יעזור - תפני אלי שוב ואשמח לדון עמך בדרכי פעולה אחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות