בדיקות להפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2002 | 14:45 | מאת: חנה

לאפי שלום, בדיקת נוגדנים להפטיטיס C העלתה תוצאה חיובית (1.1) בדיקה שניה לנוגדנים העלתה תוצאה גבולית (1.0) תפקודי כבד תקינים בדיקת PCR יצאה שלילית האם אני יכולה להיות בטוחה שאינני נשאית של המחלה? תודה

שלום חנה, הבדיקה החיובית הייתה של נוגדנים להפטיטיס C - דהיינו היא מעידה שנחשפת בעבר לנגיף, וייצרת נוגדנים כנגדו. העובדה שה- PCR (הבודק את נוכחות הנגיף עצמו) היא שלילית, ושתפקודי הכבד הם תקינים- תומכת בכך שאין את נשאית כרונית של הנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות