cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2002 | 15:21 | מאת: עידו

חליתי בcmv לפני מספר חודשים אני ואישתי מתכננים הריון. רציתי לברר לפי הבדיקות שקיבלתי cmv-igg 5.67 cmv-igm borderline האם יש סיכון שאני יכול עדיין להדביק או שאני בריא ואין סיכון . תודה מראש עידו

שלום עידו, אני ממליץ לאשתך לבצע בדיקת נוגדנים (מסוג IgG) ל- CMV, ואם הבדיקה (שלה) תהיה חיובית (דהיינו- היא תעיד שאשתך כבר נדבקה בנגיף בעבר), אז שאלתך תהפוך לבלתי רלוונטית ותוכלו להמשיך במאמציכם להכנס להריון ללא חשש. הרבה בריאות ובהצלחה אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות