פוחד ממחלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2002 | 17:16 | מאת: אבי

שלום רב! אולי אני הפוכונדר ואולי לא, האם מחלות כמו איידס ומחלות אחרות כמו מין, זיהומיות, ושאר מזיקים ומחלות אחרות יכולות לעבור דרך בקבוק שנגע בו אדם החולה באחת המחלות ובידו היה פצע או דם חשוף?

שלום אבי, תיאורטית זה אפשרי, אך צריכות להיווצר נסיבות מאד מיוחדות ונדירות כדי שזה יקרה (למשל- על הבקבוק יהיה דם של חולה איידס, הדם יהיה טרי ובמצב נוזלי, ולאדם (השני) שנוגע בבקבוק (המכוסה דם הזה) צריך להיות פצע פתוח ביד - וגם אז סיכוי ההדבקה הוא מאד נמוך, משהו כמו פחות מ- 1:100). הרבה בריאות אפי

25/06/2002 | 17:47 | מאת: רמי

תודה רבה על תשובתך, מה קורה שהאדם (השני) שותה מבקבוק זה, מה אז קורה? תודה רבה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות