איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2002 | 23:02 | מאת: גרשון

האם זה נכון שכל הזונות במכוני ליווי בישראל חולות באיידס? האם יש לך איזה נתון סטטיסתי כמה זונות בארץ נושאות או חולות באיידס ובאיזה מקומות בארץ? יש איזה גוף או ממסד שעוקב אחר הזנות בארץ ומפקח על חולות איידס? האם זה אפשרי ממגע מיני חד פעמי עם קונדום להדבק באיידס במקרה והזונה חולה או נושאת את הנגיף?

שלום גרשון, שאלותיך בקשר לזונות הן מענינות, אך אני לא הכתובת הנכונה לתת לך תשובה עליהן. אני מציע לך להפנות את שאלותיך אלו למשרד הבריאות. בנוגע לשאלתך האחרונה- בכל מגע מיני עם נשא/ית HIV יש סיכון להדבקה בנגיף, אך השימוש בקונדום מוריד סיכוי זה בצורה מאד מאד משמעותית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות