מורסות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/06/2002 | 18:54 | מאת: שירה

שלום אפי! תודה על תשובתך! אכן ניסיתי כבר את כל הטיפולים האנטיביוטים כולל זריקו אך ללא הצלחה. מה המשמעות של ניתוח רדיקלי? אודה על תשובתך!

שלום שירה, היות ובמחלה שלך (אם אמנם יש לך מה שאני חושב), עקב הזיהומים החוזרים נוצר הרס של הרקמות העוריות והתת עוריות באזור, הרס שמקשה מאד את הריפוי באמצעים תרופתיים - אפשר לכרות את כל הרקמות הללו, ולבצע במקום השלת עור מאזור אחר בגוף. זה בהחלט לא פתרון קל, אבל אם "כלו כל הקיצין" - את יכולה להיוועץ בנושא עם רופא כירורג-פלסטיקאי כדי לשמוע את דעתו על כך. הרבה בריאות אפי

26/06/2002 | 21:59 | מאת: שירה

דר אפי שלום! תודה על העיצה - די מפחיד האמת אבל אתייעץ עם רופא. האם אתה יכול להמליץ לי על רופא המטפל בחברי מכבי?

מנהל פורום מחלות זיהומיות