מחלות זיהומיות ממין אורלי ? דחוך !

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2002 | 09:43 | מאת: אלמוני

שלום, אני גר באירופה (לפיכך לא יכול להיבדק אצל רופא רק אם המצב יחמיר ) . לפני כשבוע קיימתי יחסי מין אורליים עם גבר. לפני כשלושה ימים הופיעו אצלי סימפטומים לזיהום . השקדים התנפחו (מוגלה - קשה לי לבלוע ), יש לי פצעים קטנים מוגלתיים על הלשון ובתוך חלל הפה, חולשה ומעט טישטוש . אני לוקח סטרפסיל ואדוויל (cold&sinus ) והיום אני אלך לחפש אנטביוטיקה כדי להקל על הגודש בחלל הפה . אנא עזור לי להבין מה קרה ? במה יכולתי להידבק ? עד כמה הכרחי שאחזור לארץ לטפל והיבדק . תודה ,

שלום אלמוני, מבין מחלות המין המתאימות לסימפטומים שאתה מציין ברצוני להדגיש את ההרפס והזיבה. יחד עם זאת, ייתכן ואין קשר בין יחסי המין שקיימת לפני כשבוע לבין הסימפטומים הנ"ל, ושהזיהום שלך נגרם מחיידק (כגון סטרפטוקוקוס מקבוצה A) או מנגיף אחר. בכל מקרה, אין סיבה לחזור לארץ כדי לקבל איבחון או טיפול בבעיתך, היות ובאירופה יש רופאים טובים היודעים לעשות זאת ללא קושי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות