CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2002 | 11:02 | מאת: שרון

שלום, בתחילת מרץ עשיתי בדיקות דם כלליות לוודא שהכל תקין לפני כניסה להריון וגילו שנדבקתי ב- CMV. ייעצו לי לחכות לפחות שנה עד להריון. נבהלתי מאוד והתחלתי לברר בנושא - גיליתי שאין צורך לחכות זמן כה רב ושדעות הרופאים סוטרות בנושא. לאחרונה קיבלתי תוצאות בדיקות דם נוספות בהן ה- IGM היה NEGATIVE ה- IGG היה 15.7 האם הכל בסדר ואפשר להכנס להריון או האם יש צורך עדיין לחכות?

27/06/2002 | 12:42 | מאת: עידית

שלום שרון. שמי עידית וגם אני אחרי CMV. בהחלט שאין צורך לחכות שנה. הדעה הרווחת היא לחכות חצי שנה או עד שIgM הופך שלילי, המוקדם מבין השניים, כך שאת בהחלט יכולה להכנס להריון, הזיהום מאחוריך. לפחות עכשיו את יודעת שאת מחוסנת. בהצלחה עידית

27/06/2002 | 13:32 | מאת: שרון

תודה, ואני כולי תקווה שגם הרופאים יגידו לי כך. שרון

שלום שרון, אני מסכים (גם הפעם) עם עידית. בהצלחה אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות