זיהום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/06/2002 | 21:35 | מאת: מיכאל

קיימתי מין אוראלי עם בחורה שככל הניראה היה לה הרפס השפתיים ואני חושש מאד שנידבקתי מאחר ויש לי על איבר המין מעין שריטה בגודל של 3 מ"מ. אין לי חום ואני לא סובל מכאבים מיוחדים. הייתי רוצה לדעת מהם הסימנים להרפס על איבר המין? האם זה יכול להתפתח מעבר לכך? בירצוני לציין כי השריטה כבר 3 ימים באותו הגודל.

שלום מיכאל, הסימנים של הרפס יכולים להיות חום כללי, הופעת שלפוחיות על אבר המין, כאבים והגדלה של בלוטת לימפה במפשעה. לפיכך, כדאי לך לחפש סיבה אחרת לשריטה שיש לך על אבר המין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות