בדיקת נוגדנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2002 | 11:30 | מאת: איתן

שלום רב, יש לי בעיה עם המחשב, האם יש אפשרות שאשלח לך בפקס את תוצאות בדיקת הנוגדנים לטטנוס, כדי שתוכל לפענח לי אותה? תודה רבה לך!!!

שלום איתן, אין צורך בפקס- פשוט תכתוב את התוצאה (לרבות היחידות בהם משתמשת המעבדה כדי לדווח על הבדיקה) בתוך הודעתך. הרבה בריאות אפי

28/06/2002 | 12:53 | מאת: איתן

אני בקושי מבין מה רשום אך אנסה בכל זאת: תוצאה 5.0< 10/ml ערכים תקינים coutzol in 10 yae הערות והמלצות loug - lezw אני לא מבין לטינית מחוברת כך שאולי אני טועה במשהו! תודה רבה!!!!!!!!!!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות