דלקת ראות במבוגרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/02/2002 | 11:43 | מאת: מירב

דר' נכבד , אבי בן- 50 אושפץ בבה"ח עקב מחלת דלקת ראות ברצוני לדעת מהו הטיפול הדרוש ? כמה זמן עלולה לקחת ההחלמה ? תודה מראש , מירב

שלום מירב, קשה לי לתת תשובה פרטנית היות וחסרים לי נתונים רבים אודות אביך (מצב בריאות הכללית, למשל) ואודות מחולל המחלה (חיידק? נגיף? פטריה?, וכד'), אך עקרונית דלקת ראות חיידקית היא מחלה שכיחה, שהטיפול בה כולל מתן תכשירים אנטיביוטיים (דרך הווריד או דרך הפה) וההחלמה ממנה אורכת, בדרך כלל, כשבוע-שבועיים.

08/03/2003 | 08:46 | מאת: שלי אביבים

אני צריכה לעשות סיכום לבית הספר בנושא דלקת ראות. אתה יכול לספר לי מה היא דלקת הראות?.

שלום מירב, קשה לי לתת תשובה פרטנית היות וחסרים לי נתונים רבים אודות אביך (מצב בריאות הכללית, למשל) ואודות מחולל המחלה (חיידק? נגיף? פטריה?, וכד'), אך עקרונית דלקת ראות חיידקית היא מחלה שכיחה, שהטיפול בה כולל מתן תכשירים אנטיביוטיים (דרך הווריד או דרך הפה) וההחלמה ממנה אורכת, בדרך כלל, כשבוע-שבועיים. הרבה בריאות אפי

12/03/2003 | 23:52 | מאת: אבי

ד"ר נכבד ביתי ביקרה חברה החולה בדלקת ראות (מזה יומיים) ואנו מצפים לתינוק (חודש תשיעי) מה זמן הדגירה במקרה שביתי נדבקה? מה הסכנות לאישתי ולתינוק הנולד אם בכלל? על תשובה מהירה נודה אבי

מנהל פורום מחלות זיהומיות