חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2002 | 17:21 | מאת: עמי

שלום שלום, באיזה מקרים חיסון הדחף לטטנוס בעיתי/עלול לגרום לנזק/לטטנוס בעצמו? האם חיסון שניתן 4 ו חצי שנים לאחר חיסון קודם עלול להזיק? רב תודות

שלום עמי, חיסון נגד טטנוס אינו גורם למחלת טטנוס, אך יכול להיות מלווה בבעיות אחרות כגון אודם ונפיחות, ולעתים גם לזיהום, באזור הדקירה (בין אם הוא ניתן ארבע וחצי שנים לאחר החיסון הקודם ובין אם במועד אחר). הרבה בריאות אפי

04/07/2002 | 18:59 | מאת: עמי

אני מבין שאין שום סיכונים בלקחית האנטי טטנוס בכל מצב בריאותי/גופני?!

מנהל פורום מחלות זיהומיות