שושנת יריחו - דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2002 | 22:36 | מאת: ליאורה

שלום, אובחנה אצלי באיזור השוק "שושנת יריחו", ברצוני לדעת על דרכי טיפול אפשריות בנגע. תודה מראש

שלום ליאורה, הבשורה הטובה שלי- יש לך מזל שהנגע שלך הוא בשוק ולא באזור הפנים. החלק הפחות משמח- הטיפול בנגע אינו פשוט, כולל שימוש בתרופות סיסטמיות עם תופעות לוואי לא מעטות (כגון ANTIMONY או PENTAMIDINE). לחילופין, אני יודע שבמקומות מסוימים (למשל במחלקת העור בהדסה ע"כ בירושלים), יש טיפולים נוספים (חלקם מקומיים, עם פחות רעילות לגוף)- וייתכן כי מוטב לך לפנות אליהם ישירות כדי לקבל מידע יותר מדויק ועדכני על כך. הרבה בריאות אפי

05/11/2012 | 16:51 | מאת: eliyahu yitshak

מהו הטיפול הטבעי? נא לענות מהר תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות