יציאה בצבע ירוק ?!?!?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2002 | 19:03 | מאת: אורית

שלום, לפני כ-ארבעה ימים יצא לי קיבה בצבע ירוק, למחרת היה לי קילקול קיבה מימי, וכך גם אתמול. והיום שוב הייתה לי יציאה של קיבה בצבע ירוק. ברצוני לדעת מה פירוש הדבר?!?!? אודה על צומת לב.

שלום אורית, צואה רכה / מימית, בלי קשר לצבעה, יכולה להיות ביטוי לזיהום חיידקי במעיים- והדרך הטובה ביותר לבדוק זאת היא לשלוח דגימת צואה לתרבית. יש גם אפשרויות שהזיהום נגרם ע"י טפיל (ואז יש לבקש בדיקת צואה לטפילים), או נגיף. הרבה בריאות אפי

06/07/2002 | 15:26 | מאת: אורית

תודה, אך ברשותך מה הפרוש של יציאה בצבא ירוק?

מנהל פורום מחלות זיהומיות