לד"ר הלפרין - שאלת המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2002 | 01:51 | מאת: נורה

בהמשך לשאלה שלי מלפני כמה ימים ותשובתך לגבי בדיקת cmv - הערך של ה- cmv igg שלי הוא 4.7 אתה ציינת שזה רלבנטי אם נתון זה הוא קרוב לסף המגדיר בדיקה כחיובית באותה מעבדה. ובכן - הסף הוא 15. האם 4.7 נחשב או לא נחשב קרוב לסף זה? (בעבר ה- igg שהתקבל היה 0.2 ושאלתי אליך היתה האם "קפיצה" ל- 4.7 יכולה לרמז חלילה על הידבקות). תודה רבה מראש

שלום נורה, אם הסף החיובי של בדיקה ה- IgG הוא 15, והערך שנמדד אצלך הוא 4.7- הייתי אומר שהסבירות שנדבקת לאחרונה בנגיף ה- CMV היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

06/07/2002 | 10:14 | מאת: אביבה

הבן שלי תרם כבר פעמיים דם ולא קבל שום תגובה מבנק הדם- סימן טוב? או סימן לרשלנות שלהם?

מנהל פורום מחלות זיהומיות