צהבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2002 | 09:56 | מאת: אביבה

שלום, בני נולד פג לפני 19 שנה חלה בפגיה בצהבת שאז נקראה . non a non b כיצד ניתן לקרוא לה היום? האם כדאי שיערוך בדיקות דם כלשהן? האם עקבות של אותה צהבת יכולים להשאר בגוף? ממה הוא צריך להזהר? הוא עומד להתגייס- האם צריך ליידע מישהו? דרכי טיפול? אם במקרה ש... תודה

שלום איבה, רוב מקרי ה- NON-A, NON-B HEPATITIS (אך לא כולם) אובחנו בסופו של דבר כחולי HEPATITIS C, ובהחלט אפשר לקחת לו בדיקת דם לגילוי נוגדנים לנגיף זה (HCV). על פי התוצאות שתקבלו, אשמח לתת לך תשובות נוספות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות