קנדידה גלברטה-המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2002 | 13:38 | מאת: ענת

לד"ר הלפרין שלום, בזמנו שאלתי אותך בקשר לקנדידה גלברטה בנרתיק. כל התרופות המקומיות לא עזרו. גם מינון גבוה של טריקאן לא עזר. שמעתי ואף קראתי באינטרנט שחומצה בורית באמצעות נרות לנרתיק עשוייה לפתור את הבעייה. מה דעתך? היכן אפשר להשיג את הנרות? הערה: אינני מקבלת אף תרופה משום סוג שהוא.

שלום ענת, גם אני קראתי על כך (Clin Infect Dis 1997 Apr 24:649-52), וזה נשמע לי נחמד, אך אין לי מושג איפה משיגים את הנרות הללו בארץ. למה לא תנסי לשאול בבית מרקחת גדול? הרבה בריאות אפי

06/07/2002 | 14:08 | מאת: ענת

תודה. שאלתי בכמה מקומות, סופרפארם למשל. לא יודעים על מה אני מדברת... יש לך רעיון היכן עוד לשאול? אולי מישהו מעמיתיך יודע?

מנהל פורום מחלות זיהומיות