ואחרי הכל הממזר נשאר.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2002 | 13:58 | מאת: נחמיה

שלום ד"ר אפי. פניתי אליך לפני כחודש ימים לאחר יחסי מין חד פעמיים שבהם היד שנגעה בנרתיק הגיע לפה ולאחר יומיים קיבלתי אודם בגרון. לאחרבדיקות גונוריאה פעמיים, עגבת, קאנדידה, נמצאתי חיובי רק לסטרפטוקוקוס A נטלתי ראפאפן מגה ולאחר כעשרה ימים גם נעלם הסטרפטוקוקוס. אולם האודם בגרון נשאר כפי שהופיע בימים הראשונים. בדיקת קלאמידיה צריכה להגיע בסוף השבוע (האם קלאמידיה יכולה להופיע כאודם בגרון?). ניתן לציין גם שהלשון מאד לבנה. אלו בדיקות לזהוי התוקף עלי לעבור בנוסף לאלו שכבר עברתי? בכבוד רב, בתודה מראש ובתקווה שאינני נודניק מדי אך המקרה משרה עלי חרדה רבה.

שלום נחמיה, לא סביר שקלמידיה גרמה לך לזיהום בגרון, בפרט לאור העובדה שיש לך הסבר הרבה יותר הגיוני לכך (הסטרפטוקוקוס מקבוצה A). אני במקומך הייתי שוכח מהאירוע, מתעלם מהאודם בגרון ומהלובן בלשון (שכנראה יחלפו בהמשך באופן עצמוני), וחוזר לשגרת חיי הרגילים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות