אכינוקוקוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2002 | 19:51 | מאת: נ

06/07/2002 | 19:58 | מאת: נ

ד"ר הלפרין. בהמשך להתכתבות - האם יש אפשרות להגיע למרפאה בה אתה מקבל ?- אנו חברי קופ"ח כללית. הנערה נמצאת במעקב באשפוז יום ילדים - מאז 04/95 . אין לנו כרגע תשובות ברורות לגבי הממצא - בשניידר מדברים על ניתוח. לדעתנו אין צורך בניתוח בשלב לא ברור זה ולכן אנו מחפשים זיהומולוג שמכיר את התופעה ( מנהל אשפוז יום שמח לכל יעוץ חיצוני במקרה זה). תודה. האמא המודאגת

שלום נ, אני לא נוהג לראות חולים באופן פרטי אלא חולים מאושפזים (בבית החולים שלי) בלבד. יחד עם זאת, אם אתם נמצאים במעקב בשניידר, אני לא חושב שאת צריכה לשלם כסף כדי לקבל חוות דעת מרופא חיצוני, היות ובבית חולים זה יש רופאים זיהומולוגים, ומנהל אשפוז היום במוסד יכול (וצריך) להיעזר בהם. הרבה בריאות אפי

שלום נ, אחד הכירורגים שלנו- ד"ר און סבירסקי- עמו שוחחתי על המקרה של בתך, יהיה מוכן לראות אותכם לפגישת היכרות (ללא תשלום) עם כל הבדיקות (סרולוגיה, CT, US) שנעשו לה במהלך השנים האחרונות, כדי לדון עמכם על דרכי הפעולה המומלצות (על ידו). לתאום- תוכלי להתקשר אליו בפלאפון 050-664883. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות