משהו מפחיד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2002 | 21:25 | מאת: אורי

שלום רב אתמול בלילה עשיתי חיסון דחף לטטנוס (לא יודע עם זה זה היה משולב עם הדפתריה) אחרי 4 וחצי שנים שלא עשיתי, בבוקר תקפה אותי צמרמורת ורעד/עוויתות בכל הגוף למשך כמה דקות ואז זה פסק, עכשיו יש לי חולשה. האם זה קשור לחיסון ואם לא אז למה? תודה רבה אורי

שלום אורי, יכול להיות שזה תגובה לחיסון, ויכול להיות שזה לא קשור אליו כלל. המלצתי- אם התופעות ממשיכות, לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

06/07/2002 | 22:19 | מאת: אורי

תודה, אם זה לא תגובה לחיסון, איזה סיבות יכולול להיות לתופעה? תודה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות