בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2002 | 13:23 | מאת: MR

ד"ר נ. לפני כשלושה חודשים גילתי בלוטות לימפה נפוחות בצד ימין של הצוואר במספר וכן במפסעה ובבית השחי הרופאים החליטו על ביופסיה למרות שיש לי תאבון אין הזעות בלילה מצב כללי טוב מאוד .בדיקות דם תקינות כמו כן יש הסטוריה של מחלת הנשיקה. גילתי את הבלוטות בצוואר לאחר קיום מין אוראלי עם ידידה . .האם יכול להיות שיש לי וירוס או סימפטום של משהו זיהומי שגרם לבלוטת לגדול? חשוב לציין שאני סובל מכאבי בטן והתגלה אצלי החיידק שקשור לקיב הטרסריון תודה?:

שלום MR, בהחלט ייתכן כי הגדלת בלוטת לימפה צווארית אצלך היא ביטוי של מחלת מין (בגרון, לאחר קיום מין אוראלי ללא קונדום), אך יש גם הסברים "יותר נעימים" כמו זיהום נגיפי כלשהו (או זיהום מגורם אחר כגון טוקסופלסמה או מיקובקטריה) שאינו שייך כלל לאירוע הנ"ל. בכל מקרה, החיידק בקיבתך (הקרוי H. PYLORII) כנראה "לא שייך לעסק". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות