שאלה לגבי תוצאות בדיקה להרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2002 | 13:29 | מאת: אלי

שלום ד"ר אפי, אודה לך אם תוכל לומר לי מה משמעות תוצאות הבדיקה הבאות: HBS ANTIGEN 0.82 negative ANTI-HBS 31.50 miu/ml reactive האם המשמעות היא שיש לי הרפס? מעולם לא היו לי איזה שהם סמנים. האם ניתן לדעת האם זו הדבקה חדשה או שזה קיים אצלי בדם כבר הרבה זמן? תודה מראש.

09/07/2002 | 14:56 | מאת: אלי

שלום ד"ר, התוצאות שרשמתי הן כנראה לא של הרפס אלא של הפטיטיס B. אם כך האם העובדה שה - ANTI-HBS הוא reactive נובעת מהעובדה שלפני כחודשיים עשיתי את זריקת החיסון השניה להפטיטיס B? כי לפני ביצוע החיסון, לפני כשלושה חודשים עשיתי בדיקה ובה ה - ANTI-HBS היה nonreactive.

שלום אלי, משמעות התוצאות היא שיש לך חסינות מסוימת (כנראה בזכות שתי זריקות החיסון הראשונות שקיבלת) נגד נגיף ההפטיטיס בי (HBV). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות