בדיקת איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2002 | 21:33 | מאת: הראל ליפקוביץ

קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי לפני כחודש עם קונדום,ויש לי תחושה שאני חייב לעשות בדיקה לאיידס אך אני מאודמאוד פוחד.מה לעשות??

שלום הראל, אם השתמשת בקונדום הדבר מאד מוריד את הסיכון שנדבקת בנגיף האיידס (HIV), ועליך גם לזכור כי נערת הליווי- הגם שהיא נמצאת בקבוצת סיכון- לא בהכרח היא נשאית של הנגיף הנ"ל. יחד עם זאת, אם האפשרות שבכל זאת נדבקת מאד מאד מאד מטרידה אותך- הדרך הפשוטה ביותר להירגע היא לעבור את הבדיקה שממנה אתה כל כך פוחד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות