טיפול באפטיטיס B באמצעות תרופה AQAFOVUR
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
אבי, בן 57, חולה באפטיטיס B ובמעקב ברמב"ם קרוב ל-5 שנים. עד עכשיו הוא קיבל תרופה בשם אפיביר שיצבה את מצבו. בביקור האחרון שלו נאמר לו שתרופה זו כבר לא עוזרת לו ועליו (בהתאם לתוצאות בדיקות מסויימות) להתחיל תרופה נסיונית חדשה בשם: AQAFOVUR שאינה כלולה בסל הבריאות והיא בעלות של כ-1000 ש"ח בחודש. שאלתי היא: 1. כיצד התרופה פעולת, על מה היא משפיעה? 2. מה התופעות לוואי? 3. מה הסיכויים של הצלחת תרופה זו? 4. האם ידוע על מקרים של מטופלים שתרופה זו עזרה להם אפילו להחלים? - אשמח לתשובתך בהקדם.
שלום גלית, לפי מייטב ידיעתי לא קיימת תרופה בשם AQAFOVUR, ואני מציע לך לבדוק את השם המדויק ולשלוח אותו אלי. הרבה בריאות אפי
לפני מספר שנים נאמר לנו שבני סובל מזה וזאת לאחר שפרופסור מסויים קיבל אותו לבדיקה במעיים.ותוך כדי החליט לעשות בדיקת דם טען כי שלח לאיטליה כי זה לא נעשה בארץ בבדיקת הדם בחוץ היינו מספר הורים והוא לא היה מוכן בשום אופן להכניס הורים לבדיקה למרות שהתינוקות צרכו הוא התעקש אני כאם טרייה הסכמתי אך נראה מוזר בעיניי.היום לאחר שנים אני עדיין מוטרדת ממה שעשו לו בחדר והאם זה היה ניסוי על ילדים כי כמה שניסיתי לאחר מכן להגיע להמשך ביקורת לא ידעו על מה מדובר הפרופסור כבר לא היה שם ואז אמר לי שהבדיקה הזאת נעשת רק באיטליה וכשלא מצאתי אותו לאחר שנה עשו את אותה בדיקה בבית החולים כאן אני חיה עם התחושה שעשו עליו ניסוי וזה מדאיג אותי .......האם ידוע לכם על מחלה כזו????