חיסונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2002 | 12:53 | מאת: רוני

שלום רב!!!! האם יש בדיקות הבודקות השפעה שלילית של חיסונים על הגוף או מע' החיסון, האם בכלל בחיסונים יכול להיות נזק בלתי הפיך או לטווח ארוך? האם במקרים אלה ניתן טיפול המנטרל את החיסון והשפעותיו? האם הנזק הוא בעצם מהרעלים הנלווים לחיסון? תודה רבה!!!!

שלום רוני, לא ברור לי על אילו חיסונים אתה מדבר , והיות ויש סוגים רבים של חיסונים- יש גם תופעות לוואי רבות ושונות לכל אחד מהם. יותר פרטים תוכל למצוא באתר http://www.vaccinfo.com הרבה בריאות אפי

10/07/2002 | 20:10 | מאת: רוני

ערב טוב ותודה רבה!!! תודה על ההפניה לאתר, בעקרון אני מדבר על חיסוני הדחף לטטנוס ודפתריה, אם תוכל להגיד לי בנוסף מה שאתה יודע עליהם!!! תודה רבה!!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות