עצבים בין צלעיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2002 | 14:43 | מאת: עדי ח.

שלום , ברצוני לדעת אילו וירוסים מלבד וריצלה זוסטר יכולים לפגוע בעצבים הבין צלעיים? בברכה עדי

שלום עדי, לא ברור לי למה אתה מתכוון במונח "לפגוע בעצבים", היות והזוסטר אינו גורם לפגיעה פיזית בעצבים אלא רק לגירויים ולגרימת כאב כתוצאה מכך. מכל מקום, אני לא מכיר נגיפים נוספים שגורמים לתסמונת דומה (לזו שנגרמת ע"י זוסטר) בעצבים הבין צלעיים. הרבה בריאות אפי

11/07/2002 | 00:47 | מאת: עדי

אני סובלת מזה מספר חודשים מכאבים עזים בצד ימין מתחת לשד.ואשר החמירו עם הזמן. עברתי בדיקות מקיפות, ללא שום ממצא, שללו פתולוגיה של הכבד או כיס המרה, בבדיקות דם ובאולטראסאונד. הכאב הוא מתמשך ולא מופיע או נעלם בנסיבות מסויימות. כעת ישנה השערה שאולי המקור הוא בצלעות {צלע שבורה-למרות שבצילום לא נראה כלום חריג, או כל דבר שהוא שלוחץ על העצבים}מיועדת לבצע מיפוי עצמות בשבוע הבא. לכן שאלתי על נגיפים שעלולים לגרום גירוי לעצבים הבין צלעיים. ואריצלה זוסטר ניתן לשלול מאחר ואין שלפוחיות או כל סימן אחר על העור וגם לא אדנופטיה. אשמח לשמוע את חוות דעתך גם אם תהיה זו השערה בלבד. אני פשוט אובדת עיצות וסובלת מכאבים שאינם מגיבים לשום משכך.

מנהל פורום מחלות זיהומיות