תוצאות בדיקות דם:mcv, mch

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/07/2002 | 09:08 | מאת: שוקי

בעקבות פצעים/פטרייה? שהופיעו לי בכל מיני מקומות בגוף, עשיתי בדיקות דם , הרופאה לא חזרה אליי כך שאני מניח שאם היה משהו לא תקין , הייתי יודע עליו, אך ב2 תחומים אני רואה שהתוצאות מחוץ לתחום הרצוי: mcv- תוצאה: 94.3 , יח': fl, ערכי ייחוס: 80-94. mch: תוצאה: 31.5, יח': pg, ערכי ייחוס: 27-31. התוצאות מעט מעל התחום, אז אין סיבה לדאוג, ...? . תודה מראש.

שלום שוקי, המספרים שציטטת מדברים על גודלן של הכדוריות האדומות בדמך- ולא נראה לי שמדובר בבעיה משמעותית. בכל מקרה, פרטים נוספים על כך תוכל לקבל מרופא/ה המטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות