בריכת פעוטות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/07/2002 | 00:05 | מאת: מירי

הי ד"ר אפי, האם אני יכולה לתת לבני בן השנה וחצי להתרחץ בברכת הפעוטות ללא חשש או שמא זה מקור למחלות, אם כן מה לעשות? עדעף לרחוץ בברכה של הגדולים? נ.ב: הנקה עד גיל שנה וחצי זה ממש כיף ואני לא מתכוונת להפסיק בקרוב, מעבר ליתרונות למע' החיסון ישנם גם יתרונות נפשיים רבים וגם בריאותיים (מניעת סרטן שד למשל), וחוץ מזה ארגון הבריאות האמריקאי ממליץ להניק לפחות עד גיל שנתיים..............

שלום מירי, אם ההנקה טובה גם לך וגם לו- אז מי אני שאתערב. בנוגע לבריכה- בכל הסובב אותנו יש סכנה בריאותית (לרבות כזו הקשורה, למשל,בנהיגה מהבית לבריכה), והשיקול שלך צריך להיות היתרונות והחסרונות שבכל גורם כזה. לדוגמא, ההנאה שבשחיה בחום הקיץ מול הסכנה לזיהום עקב רחצה בבריכה, הסכנה (התיאורטית) של טביעה (בבריכה של הגדולים) מול הסכנה (התיאורטית) של יתר זיהומים (בבריכה של הפעוטים) וכד'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות