שוב חידק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/07/2002 | 12:50 | מאת: יאיר

האם חידק הטטנוס יכול להתפרץ באופן מיידי או שהוא חייב 3-5 ימים כדאי למצוא תנאים מתאימים להתפרצות? האם המחלה יכולה להיות מורגשת אף שהגוף חוסן כבר? האם התפרצות המחלה היא מיידית או הדרגתית? כמה זמן נמשכת המחלה? שבת שלום!!!

שלום יאיר, בדרך כלל חולפים מספר ימים (כשבוע) מהדבקה של פצע בחיידק הטטנוס ועד התפרצות המחלה- מחלה המתפתחת תוך מספר שעות ונמשכת מספר ימים עד שבועות. אדם מחוסן לא אמור לפתח מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות