רופאים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/07/2002 | 17:45 | מאת: שרון

שלום, שאלה: האם רופאים למחלות זיהומיות, רופאים לאלרגיה ואימונולוגיה הם ביסודם רופאים פנימאים, או שהם מומחים רק לתחמוים שציינתי? האם לרופאים פנימאים רגילים יש ידע/הבנה בתחומים אלו?

שלום שרון, מומחים במחלות זיהומיות הם בד"כ פנימאים או רופאי ילדים שעברו התמחות-על (נוספת להתמחותם הנ"ל) במקצוע זה.לשאלתך השניה- יש רופאים פנימאים רבים שהם בעלי ידע רב בתחום המחלות הזיהומיות למרות שלא עברו התמחות-על רשמית בתחום זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות