פרונקלים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/07/2002 | 20:51 | מאת: שולמית

כבר למעלה מחצי שנה אני סובלת מפצעים מוגלתיים באזור הבטן התחתונה. מידי פעם הם מתנפחים, מפרישים מוגלה ואז נרגעים למספר ימים וחוזר חלילה. בעצם הזנב יש לי עוד פצע שכזה שלא עובר. ניסיתי למרוח משחות אנטיביוטיות, אך הן לא עוזרות בכלל. אני ממש מיואשת ומתביישת ללכת לרופא בגלל מיקום הפצעים. מה אני יכולה לעשות? אולי משהו אלטרנטיבי? מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש

שלום שולמית, לפי תיאורך ייתכן ואת סובלת מ- PILONIDAL CYST ו/או מפורנקלים שמקורם בבסיסי שערות, ולדעתי זה לא הזמן לביישנות, וכדאי לך ללכת לרופא כדי להיבדק ולפתור את הבעיה (שלא נראית לי מסובכת במיוחד). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות