PARVO VIRUS IGG IGM

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/07/2002 | 11:35 | מאת: עופרה

לאפי שלום אכן בבדיקת הדם היה גם PARVO VIRUS IGG IGM אשמח לקבל יותר פרטים על הוירוס ולמה הוא גורם אני עדין לא מרגישה טוב ללא הויוקס שאני לוקחת כל יום אני לא מסוגלת לתפקד ויש לי תינוקת בבית אשמח לתשובה מהירה

שלום עופרה, ויוקס אינה תרופה ספציפית כנגד וירוס כלשהו (ובוודאי שלא כנגד PARVO) אלא תרופה כללית לדלקות (ובינהן דלקות פרקים). לכן אני חוזר וממליץ לך לחפש (באמצעות רופאיך)את סיבת הבעיה שלך, ולא להיתלות רק באפשרות שהגורם לה הוא הנגיף הנ"ל - שפרטים נוספים עליו תוכלי לקרוא באתר- http://www.cdc.gov/ncidod/diseases/parvovirus/B19.htm הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות