טוקסופלזמה ואפיה בתנור
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום ד"ר, האם ירקות שנאפו בתנור במשך חצי שעה בחום של 200 מעלות יהיו נקיים מטוקסופלזמה, גם אם נשארו בהם שאריות אדמה? כלומר, האם החום הורג את החיידק? שואלת מאחר שאני בהריון ומודאגת... תודה רבה
שלום ד"ר, האם ירקות שנאפו בתנור במשך חצי שעה בחום של 200 מעלות יהיו נקיים מטוקסופלזמה, גם אם נשארו בהם שאריות אדמה? כלומר, האם החום הורג את החיידק? שואלת מאחר שאני בהריון ומודאגת... תודה רבה