טיגון שניצלים ומה שקרה אחכ
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
היי פרופ׳ אני בהריון. אתמול קניתי שניצלים בסופר וטבלתי אחד אחד בביצים טרופות ובפרורי לחם. טיגנתי חצי מהכמות כיוון שקרה איזה קרייסס ואת השניצלים הנותרים שעטופים בביצים טרופות ובפרורי לחפ שמתי בצלחת, עטפתי בניילון נצמד והחזרתי למקרר. בערב לאחר כמה שעות חזרתי לטגן. היום אכלתי 2 מהם ועכשיו אני בחרדות שאולי לא הייתי צריכה להמשיך לטגן את השאר כי עברו כמה שעות מאז האירוע והשניצלים היו עטופים בחלמוני ביצה לכמה שעות במקרר. האם פעלתי כשורה?? במידה ולא, לאילו תסמינים עלי לשים לב ואילו בדיקות לעשות??