זיהומים מפיצה המשך שאלה
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
תודה על המענה במידה ואני רוצה להיות בצד היותר בטוח, אם אני מביאה את הפיצה הביתה (ללא משלוח) ונניח שהקרטון מלא בחיידקים ואני מוציאה את הפיצה ומחממת שוב בתנור של הבית כמה חתיכות עכל פעם שרוצה לאכול ואז מעבירה את הפיצה לצלחת מהבית. האם בוודאות החיידקים מושמדים?
ואם זה בסדר, כמה זמן אתה ממליץ לשים את הפיצה בתנור הביתי ועל כמה מעלות?
שלום דנה, אין לי זמנים או טמפרטורות, אבל כדי להשמיד את החיידקים יש צורך שהפיצה- על כל חלקיה - תהיה רותחת. הרבה בריאות אפי