בלוטת נפוחות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2002 | 17:27 | מאת: ran

שלום שוב . תשובתך היתה שיכול שזה יכול להיות זיהום חמור של HIV או מחלת הנשיקה אומנם יש הסטוריה של מחלת הנשיקה , שוב ממש לא ידעתי שחליתי במחלת הנשיקה. הבלוטה הכי נפוחה היתה בלסת יתר הבלוטות לא עולות על 2\1 ס"מ ספירת דם והספירה הכימית תקינות לחלוטין, לדעתך עדין זה יכול להתאים לתשובתך הראשונה? ומה עד יכול לגרום לזה יש ממה להלחץ?

שלום רן, להילחץ אין כל סיבה, בפרט אם אמנם חלית (לאחרונה) במחלת הנשיקה (EBV?) היכולה להסביר את תלונותיך. יחד עם זאת, יש לצפות כי הבלוטות יחזרו לגודל תקין תוך מספר שבועות מאז המחלה, ואם הדבר לא קורה יש להמשיך לברר את סיבת הדבר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות