שאלה בקשר לעטיפת של מוצר בחנות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2024 | 17:45 | מאת: שואלת

שלום ד״ר אפי, קניתי היום חבילת בלונים שמגיעים באריזה כזו שזה קרטון דק מצופה בעטיפת צלופן, האריזה בצורת מעטפה עם פינות. כשקניתי הפינה של האריזה נגעה לי בפנים היד, ובגלל שזה פינה כזו של צלופן זה לא ממש דוקר כמו סכין או מחט, בוודאי שלא, אבל מורגש כזה, כמו שארוז למשל כרטיס ברכה. האם זה מסוכן מבחינת העברה של וירוסים כמו איידס או הפטיטיס? אם מישהו אחר גם נגע בזה קודם? יש לציין שאני מחוסנת להפטיטיס b, בערך 3 שנים, קצת פחות. תודה רבה, תבורך.

שלום שואלת, הדבקה ב'איידס' או ב'הפטיטיס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות