הדבקות בקורונה פעם שניה עם 3 חיסונים,

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2024 | 18:42 | מאת: בעלום שם

שלום לכבודו, עשיתי בדיקת קורונה אתמול נמצא חיוב מאז חום גבוהה קשיים בנשימה, כאבי שרירים חזקים ביותר, נזלת מים, הרושם שהנגיף שמסתובב חזק. מציע לאנשים להזהר, קיבלתי עכשיו את התרופה9 C40 MG200 MOLNUPIRAVIR 7681 בגלל בעיה כרונית האם התרופה יעילה במניעת סיבוכים ותוך כמה זמן היא משפיעה.

שלום, התרופה נחשבת כיעילה בכ- 30% בהורדת שיעור האשפוז ושעור התמותה כתוצאה מהמחלה. היא מתחילה להשפיע זמן קצר לאחר לקיחתה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות