אחרי קורונה הרגשה בבוקר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2024 | 20:58 | מאת: לונה

ד"ר שלום, לפני כ3 שבועות בערך אולי יום יותר, חליתי בקורונה,חטפתי קשה מאוד, עכשיו בהטבה עדין שיעול נוטלת טבליה מסיסה במים וסירופ, אנטיביוטיקה זינט לברונכיט התחלתי אתמול, בת 79. בבקרים שאני קמה יש לי הרגשה כזו שקשה לי לנשום ושיעול, אני הולכת באוויר הצח וכעבור שעה עובר לי. האם זו תופעה ידועה והאם זה אמור לעבור או מצריך טיפול מיוחד?עדין חלשה אך נוטלת ויטמינים לחיזוק. תודה מראש

שלום לונה, לפי תיאורך, מישהו/י אבחן/ה אצלך 'ברונכיטיס' חיידקית, ורק אתמול התחלת טיפול ב'זינאט'. אם הבעיה לא תחלוף בתוך מספר ימים מומלצת בדיקת רופא/ה חוזרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות