שלשולים נוזלי עם ריר צהוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2024 | 08:02 | מאת: אודליה

שלום ד"ר , אז סיימתי את האנביוטיקה למשך 7 ימים של ציפרודקס לדלקת בשתן ומאז עבר שבןע ימים ולא עשיתי ב.שתן רציתי לעשות עכשיו לאחר שבוע אבל מיום שבת קמתי עם כאבים בכל הגוף חזקים ממש קשה לי לעמוד אפילו כאבים באצבעות כאבי בטן חזקים ושילשולים ממש נוזלים עם ריר צהוב וחום ממש עכשיו זה כל שנייה יש לציין שאני סובלת ממעי רגיש במשך כמה שבועות והשבוע אכלתי בחוץ מה זה ? לעשות ב. צואה יש גם לציין שיש עכברים בגינה שלנו

שלום אודליה, אני ממליץ על תרבית צואה ועל בדיקת צואה ל- CDT. הרבה בריאות אפי

21/07/2024 | 20:47 | מאת: אודליה

מה זאות הבדיקה הזאות ד"ר ? בקשתי מהרופאה שתביא לי אותה אני מרגישה גם קור ממש ובאלי להקיא וכאבים בקיבה ומרגישה שיש עוד שילשול האם שעושים את הבדיקה אפשר לקחת קל בטן מרגישה שממש התקררתי ב11.8 סיימתי אנביוטיקה אז אפשר לעשות

שלום אודליה, CDT זה רעלן שמפריש חיידק ('קלוסטרידיום דיפיציל') שעשוי להימצא במעיים ולגרום לשלשולים, בעיקר בעקבות טיפול אנטיביוטי. הרבה בריאות אפי

22/07/2024 | 09:40 | מאת: אודליה

איך עושים את הבדיקה הזאות הביאו לי מבחנה לבנה עושים רגיל ? ותוך כמה התוצאה ? הרופאה לא הכירה את זה רק אחרכך האחות קראה על זה ואמרו שזה משימורים אבל אמרתי להם שזה מה שכתבת

22/07/2024 | 09:48 | מאת: אודליה

ואפשר לקחת קל בטן ופבריוטיקה

ראי, לדוגמא- https://www.maccabi4u.co.il/new/healthguide/labs/clostridiumtoxinclostridiumdifficileag/

22/07/2024 | 19:53 | מאת: אודליה

מזאות אומרת צואה שלשולית בלבד דבר שני לא קיבלתי שום דף הנחיות של זה רק כלי בצבע לבן

מומלץ לבצע בדיקת CDT רק כשיש שלשול.

מנהל פורום מחלות זיהומיות