כאבים ואי נוחות בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2024 | 16:55 | מאת: ענת

שלום, במספר לא קטן של בדיקות לתרבית שתן שעשיתי, התוצאה היא תערובת של מס' סוגי חיידקים. לציין שביצעתי את הבדיקה תמיד לאחר ניקוי מירבי וזרם אמצעי של השתן. אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה ודחיפות במתן שתן (לחץ על השלפוחית). אולטרסאונד דרכי שתן ובטן תקינים, אולטרסאונד וגינלי הראה רחם שרירני ושרירן אחד מזערי מאד שיצא ויושב מעל השלפוחית. מבקשת לדעת למי עלי לפנות ואיזו בדיקה יכולה לעזור על מנת לגלות את הבעיה. מיותר לציין שאין לי איכות חיים ואני ממש סובלת. תודה רבה מראש על תשובתך.

שלום ענת, אני הייתי מתחיל עם אורולוג/ית, ושוקל, בין השאר, אפשרות של קיום 'פיסטולה' (חיבור) בין המעי לכיס השתן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות