הכאבי גרון הכי חזקים שהיו לי בחיים שלא משתפרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2024 | 20:37 | מאת: יוסי

שלום ד"ר . ביום חמישי בבוקר קמתי לכאבי גרון . כאיתי שקלגרון וגירגור של עלי דפנה לא עוזר ( מה שעד היום בכול כאבי הגרון שהיו לי בחיים - כולל עם קורונה לפני שנה עזרו להעלין כמעט לחלוטין ) הלכתי לרופא הוא אמר לי לקחת יום אקמול ואם לא יעזור לעבור לאנטיביוטיקה . כשחזרתי הביית אמרתי נעשה בדיקת קורונה - יצאתי חיובי . מחמישי עד היום בבוקר ניסיתי : דקסמול נורופן , כדור אחד קודיקל , ראולין , כפית דבש ארטיק ( שטיפה החליש את הכאב בשניות אחרי שסיימתי אבל רק בבליעות הבודדות של אחרי ) ובקיצור הכול . שום דבר לא שיפר אפילו טיפה - כול בליעה זה כמו סכין שנדחפת לגרון . בשינה מצאתי תנוחה שלדעתי גם לא בריאה שבה אין כאבים - זה לישון על הבטן עם הכריתת על הגרון ורוש קדימה - על גבול החנק - אחרת גם אחרי 4 שעות לא מסוגל להירדם . היום הרופא הביא לי כדור שנקרא azithromycin בנתיים לקחתי 2 כדורים בייחד בבוקר - אין זכר לשיפור . יש לך המלצות מה לעשות ? מחר זה כבר היום החמישי של הכאבי גרון המטורפים . תודה רבה

שלום יוסי, אני חושש שלי אין רעיון נוסף בנושא. נסה להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת א.א.ג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות