אקטינומיצס מחלה זיהומית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2024 | 22:01 | מאת: נטליה קופף

מתמודדת עם אקטינומיצס כבר ארבע שנים פנים וצוואר ללא תחושה , לקחתי פורטום טזוצין מרפינל דרך פיקליין למשך חצי משנה ולא עזר , הביאו לי פניצילין לשמונה ימים ורק הוא עזר והפסיקו אחרי עשרה ימים . ויותר לא נותנים מסיבה שאינה ידועה לי מחפשת טיפול בארץ או בחול

שלום נטליה, מתיאורך נראה לי שלא אוכל לעזור לך במסגרת פורום זה. הרבה בריאות אפי

22/07/2024 | 11:59 | מאת: נטליה קופף

אשמח ליצור איתך קשר באימייל [email protected]

23/07/2024 | 00:29 | מאת: נטליה קופף

אשמח לקבל את האימייל שלך תודה רבה

שלום קופף, אינני נוהג לענות לחולים באופן פרטי אלא רק במסגרת הפורום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות