התייעצות לאחר בדיקות שעשיתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2024 | 21:57 | מאת: צחי

שלום דר עשיתי בדיקה אחרי כחודש וחצי לכל מחלות המין בקופת החולים שלי ואחרי כ90 ימים "מהמגע החשוד" חזרתי על הבדיקות לאיידס, עגבת והפטיטס. לשמחתי יצאתי שלילי. מאז לא היו לי אירועים נוספים והתחלתי לצאת עם מישהי באופן קבוע זה אומר שאני נקי מחלות מין נכון? אנחנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין עם גלולות בלבד. אודה לתשובתך.

שלום צחי, זה אומר שלא סביר שנדבקת במחלת מין כלשהי במהלך האירוע שבעקבותיו ביצעת את כל הבדיקות. הרבה בריאות אפי

03/08/2024 | 08:08 | מאת: אנונימית

היי עשיתי בדיקה לאחר כשלושה שבועות ממגע חשוד לעגבת Tpha syphilis screen האם הבדיקה מראה הדבקות חדשות או רק ישנות? אם יצא שלילי זה אומר שאני בטוח לא בשלב מתקדם של המחלה ? מתי צריך לעשות שוב ? והאם עגבת ו hiv תמיד באים ביחד?

מנהל פורום מחלות זיהומיות